0
Not a bug

short breaks after each new song starts

tuxmobil vor 10 Jahren aktualisiert von Jona (Lead Developer) vor 8 Jahren 0

When listening to Radiohab.com via Shoutcast with the current version (2.2.1) I experience short breaks after each song starts.

Phone connected via wifi, using default streaming engine. Each new song plays for about a second, then breaks for ~half a second, then continues to play.
The song title changes _after_ the song continues to play. My thought however was, that it might be related to the song title being transmitted since the problem only happens once for each song and right at the start.

EDIT: Doesn't happen for every song (start), but most. You'll probably need to listen for a few to reproduce it. Phone being used is Nexus S.


Antwort

Antwort
Not a bug
Please send me an email at support@xiialive.com I would like to provide you with a new app version to see if this issue is resolved.  Thanks!


Update 06/16/11:
I tested the radio on my PC using WinAmp and I heard the gaps you talk about, but they rarely happen.  This suggests that it's an issue with the actual broadcaster.
Gestartet

Please send me an email at support@xiialive.com I would like to provide you with a new app version to see if this issue is resolved.  Thanks!


Update 06/16/11:

I tested the radio on my PC using WinAmp and I heard the gaps you talk about, but they rarely happen.  This suggests that it's an issue with the actual broadcaster.

Antwort
Not a bug
Please send me an email at support@xiialive.com I would like to provide you with a new app version to see if this issue is resolved.  Thanks!


Update 06/16/11:
I tested the radio on my PC using WinAmp and I heard the gaps you talk about, but they rarely happen.  This suggests that it's an issue with the actual broadcaster.