0
No es un bug

short breaks after each new song starts

tuxmobil hace 10 años actualizado por Jona (Lead Developer) hace 8 años 0

When listening to Radiohab.com via Shoutcast with the current version (2.2.1) I experience short breaks after each song starts.

Phone connected via wifi, using default streaming engine. Each new song plays for about a second, then breaks for ~half a second, then continues to play.
The song title changes _after_ the song continues to play. My thought however was, that it might be related to the song title being transmitted since the problem only happens once for each song and right at the start.

EDIT: Doesn't happen for every song (start), but most. You'll probably need to listen for a few to reproduce it. Phone being used is Nexus S.


Respuesta

Respuesta
No es un bug
Please send me an email at support@xiialive.com I would like to provide you with a new app version to see if this issue is resolved.  Thanks!


Update 06/16/11:
I tested the radio on my PC using WinAmp and I heard the gaps you talk about, but they rarely happen.  This suggests that it's an issue with the actual broadcaster.
Iniciado

Please send me an email at support@xiialive.com I would like to provide you with a new app version to see if this issue is resolved.  Thanks!


Update 06/16/11:

I tested the radio on my PC using WinAmp and I heard the gaps you talk about, but they rarely happen.  This suggests that it's an issue with the actual broadcaster.

Respuesta
No es un bug
Please send me an email at support@xiialive.com I would like to provide you with a new app version to see if this issue is resolved.  Thanks!


Update 06/16/11:
I tested the radio on my PC using WinAmp and I heard the gaps you talk about, but they rarely happen.  This suggests that it's an issue with the actual broadcaster.