0
Z odpowiedzią

Why does it take up to 10 mins for a station to load.over wi-fi? Do i need to go pro for stations to load straight away...Thanks

Aj Eggett 7 lat temu Ostatnio zmodyfikowane przez Jona (Lead Developer) 7 lat temu 9

Odpowiedź

Odpowiedź
Z odpowiedzią

Can you provide the URL source so we can test it out? Could be an issue with your internet connection.


By the way you don't need to purchase Pro version to get it to load faster :)

try loading a .m3u took over 20 mins once loaded sound is great  have to say

W trakcie analizy

Can you provide the URL source so we can test it out? Could be an issue with your internet connection.


By the way you don't need to purchase Pro version to get it to load faster :)

all station  presets  are the same once loaded its fine no buffer at all and im connected over wi-fi streaming by other  apps over the same connection loads fine

Have you modified any of the stream settings?

What device do you have and what version of Android is it running?

ICS 4.03  aiki Xtreamer


I was going to suggest you replicate the issue and collect the logs but it seems like you can't collect the logs easily since you are running Android 4.x.


Please try changing the stream engine to FFmpeg. That should be fast but you will loose the ability to pause and seek.  To change it go to Settings->Stream and update the Stream Engine to FFmpeg.

thanks will try that now

worked  fine ...thanks

Odpowiedź
Z odpowiedzią

Can you provide the URL source so we can test it out? Could be an issue with your internet connection.


By the way you don't need to purchase Pro version to get it to load faster :)